Project Description

Descobrint els barris: Pla de l’Estadi

Pot resultar difícil, passejant avui pel barri de l’Estadi, d’imaginar la presència de caçadors, escopeta en mà, empaitant ànecs de coll verd entremig dels canyissers. La imatge, doncs, és ben real. Però es remunta a més d’un segle enrere perquè la gran presència d’aqüífers al subsòl ha acabat marcant el devenir urbanístic del barri.

“Serà una ruta molt virtual”, convidant-vos a fer un exercici de “redescobriment”. I res millor per entomar el repte que evocar el ‘desaparegut’ torrent de Sant Jaume, un dels elements naturals més nostrats del barri. Un altre valuós testimoni del curs del torrent seria un antic pont. Si avui algú excavés en un dels extrems del parc de Sant Jaume, encara en trobaria bona part de l’estructura.

Al final acabarem la visita amb una de les “joies” que conserva el barri de Santa Anna, l’antiga capella romànica que acollia el desaparegut hospital medieval de Sant Jaume o dels Leprosos. “És la capella romànica més important que tenim a Vic juntament amb Sant Sixt”.

Preu 5 €*

* Preu per persona. Grup mínim de 10 o més persones. De 1 a 9 persones a consultar preu.

Horari: De dilluns a diumenge hores convingudes
Durada: 2h
Mínim persones: 1
Nens: gratuït fins als 12 anys
Lloc de trobada: Carrer Sant Jaume, 33.
Visites de pagament: El preu no inclou els tiquets d’entrada a possibles llocs de pagament.

Contacta’ns

Hola! Si necessiteu més informació, voleu sol·licitar un pressupost a mida o reservar qualsevol del les nostres visites, truqueu o envieu-nos un missatge.