Un mirada especial a l’església de Sta. Maria de Manlleu.

Visitar una església amb una mirada especial, té un encant afegit en el cas de Sta. Maria de Manlleu. Estem davant d’un fet poc habitual, on un edifici consagrat en temps medieval, ha cedit pas a una construcció barroca que finalment després dels danys soferts per l’enderroc gairebé total durant la Guerra Civil, s’alça majestuós fruit d’una peculiar reinterpretació de l’arquitecte Pericas, un gran desconegut.

Així doncs, més enllà dels vestigis del claustre romànic i de l’esveltesa del campanar barroc, un dels més alts de tot Catalunya, anirem descobrint l’arquitectura de post-guerra que sense traïr l’esperit del temple anterior, ha forjat un caràcter propi. La ruta inclou una visió de la sagristia on Pericas hi va imprimir caràcter amb el seu excepcional moble i el tenebrari de Setmana Santa, una joia de la litúrgia dels dies Sants. Després de poder contemplar els passos de la Processó del Sant Enterrament i una curiosa maqueta de tot el seguici processional manlleuenc, acabarem amb una perspectiva poc coneguda contemplant la nau des del cor superior.

Preu 7 €*

* Preu per persona. Grup mínim de 12 o més persones. Menys de 12 persones a consultar preu.

Horari: De dilluns a diumenge hores convingudes
Durada: 1 30h
Mínim persones: 1
Nens: gratuït fins als 12 anys
Lloc de trobada: Església de Santa Maria de Manlleu.
Visites de pagament: El preu no inclou els tiquets d’entrada a possibles llocs de pagament.

Contacta’ns

Hola! Si necessiteu més informació, voleu sol·licitar un pressupost a mida o reservar qualsevol del les nostres visites, truqueu o envieu-nos un missatge.