Del Manlleu medieval al Manlleu industrial.

El passeig que us proposem té el seu inici al redós del Dalt Vila de la ciutat de Manlleu. Un indret amb constància documental mil.lenària que al voltant de la seva església va anar gestant el seu nucli medieval fortificat.La pujada al campanar que disposa d’ascensor ens donarà una visió privilegiada del conjunt i de la comarca, atesa la seva alçada excepcional.

La trama dels seus carrerons i els elements notables que encara perviuen en algunes façanes ens fan reviure aquest passat que lentament s’anirà transformant a mesura que el recorregut avança cap al Baix Vila, per adonar-nos que entrem en un escenari urbà radicalment diferent. Els seus carrers en disposició d’autèntic eixample barroc amb els seus casals i la gran plaça porxada, la darrera de tot Catalunya, edificada al S.XIX, ens faran adonar que hem entrat en un Manlleu industrial de forta puixança econòmica, a redós de la força hidràulica articulada al llarg del seu canal industrial on acabarem la ruta, amb la visió del pont medieval de Can Molas.

Preu 7 €*

* Preu per persona. Grup mínim de 12 o més persones. Menys de 12 persones a consultar preu.

Horari: De dilluns a diumenge hores convingudes
Durada: 2h
Mínim persones: 1
Nens: gratuït fins als 12 anys
Lloc de trobada: Església de Santa Maria de Manlleu a la plaça de Dalt Vila.
Visites de pagament: El preu no inclou els tiquets d’entrada a possibles llocs de pagament.

Contacta’ns

Hola! Si necessiteu més informació, voleu sol·licitar un pressupost a mida o reservar qualsevol del les nostres visites, truqueu o envieu-nos un missatge.